Kort med fødselsdagsbord

Varenummer: 1017-A6K

Mette Mains bor i Aalborg med sin mand og sine tre børn. Mette er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt på deltid som sygeplejerske og bruger ved siden af megen af sin tid på at tegne og male sine kort.

 

Mette startede ud med 4 julekort med motiver fra juleevangeliet. Det gik over alt forventning og hun fik derfor mod på at male flere kort. Ligeså stille har Mette udvidet kortsortimenter, der i dag indeholder mere end 70 forskellige varianter. Der er kort til alle livets begivenheder som dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag mm. Men også til de lidt svære situationer som sorg, begravelse osv.

 

Mette holder selv meget af at give et smukt kort der afspejler den begivenhed og den person der skal modtage kortet og håber, du kan finde et kort der passer lige præcis til den lejlighed hvor du skal bruge det.

 

Kendetegnet for Mettes kort er at de er meget farvestrålende, gerne med et humoristisk tvist. Hun elsker at kombinere smukke blomster med lækre kager og skabe små stunder på papiret, som vi alle genkender fra fødselsdage, hverdagen mm.

Unikt for Mettes kort til dåb, konfirmation og bryllup er at der på bagsiden er trykt et salmevers der passer til den lejlighed den skal gives til.


A6 dobbeltkort med kuvert i genbrugspapir.

 

Printet på 300 g papir. Leveres i cellofanpose.

 

Tegnet med akvarel, farveblyant og tusch af Mette Mains.


Kollistørrelse: 8 kort


Vejl. udsalgspris: DKK 29,95